Catalunya Diari

La cervesa, del got al plat

El 2 d'agost gaudeix del dia de la cervesa amb aquestes receptes que et sorprendran

Cervesa
Cervesa | Redacció

Des de l'any 2007, el primer divendres d'agost se celebra el dia internacional de la cervesa. Una data molt encertada per celebrar-ho, en aquesta època de l'any una cervesa fresca ve de gust en molts moments del dia.

La cervesa és una de les begudes fermentades més antigues de la humanitat i una de les més valorades. Obtinguda de la fermentació d'una infusió de malta i altres cereals, amb addició de llúpol. A Catalunya és una de les begudes alcohòliques més consumida.

Sempre que el seu consum sigui moderat, els seus ingredients fan que tingui propietats nutritives, hidratants i diürètiques.

Al llarg del temps se l'hi han donat diferents usos, no només com a beguda alcohòlica, sinó també a la cuina. Afegint-la com a condiment als plats, donant un gust diferent i especial que inclús sorprèn a la gent que no agrada la cervesa, ja que no és el mateix beure-la que cuinar-la.

Des de Catalunya Cuina volem celebrar aquesta jornada, proposant-vos 3 receptes fetes amb cervesa i per beure... una cervesa ben fresqueta!

Salut!

3 receptes per cuinar amb cervesa

3 receptes per cuinar amb cervesa_1

POLLASTRE A LA CERVESA AMB FREDOLICS

Un plat sorprenentment bo. Recomanem fer aquest plat amb la cervesa Leffe, és una cervesa d'abadia belga, amb més de 850 anys d'història.

Consulteu els passos per fer la recepta en aquest enllaç

3 receptes per cuinar amb cervesa_2

PA DE CERVESA

Un pa únic ple de sabors i aromes. Molt adient per aperitius, berenars i càterings.

Consulteu els passos per fer la recepta en aquest enllaç

3 receptes per cuinar amb cervesa_3

FILET DE PORC A LA CERVESA

Uns plats relativament senzills i ràpids de cuinar que ens garanteixin un àpat de qualitat. Recomanem per a fer aquest plat una cervesa amb caràcter i d'amargor moderada.

Consulteu els passos per fer la recepta en aquest enllaç

🍲 Rep cada dimecres la recepta de la setmana al teu correu electrònic! Gratis! Fes clic aquí


Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari