Catalunya Diari

La recepta fàcil i saludable que cuinen els petits de la casa a les xarxes socials

formatge cadífresc

Aquests dies d'estada a casa ens han servit per a cuinar més que mai, i també per descobrir el món culinari als més petits de la casa. Una bona idea perquè coneguin els aliments més tradicionals del nostre territori, així com la gastronomia més popular, a la vegada que es diverteixen cuinant. Són moltes les empreses que han volgut fer costat a les famílies i a les persones, perquè passessin aquests moments de la millor manera possible. Un bon exemple és la Cooperativa Cadí, que ha realitzat diferents iniciatives a través de les xarxes socials, la majoria d'elles enfocades a les famílies.

La Cooperativa Cadí es va fundar 1915 a l'Alt Urgell i la Cerdanya, l'elaboració del formatge, que va originar-se a partir de la tradició artesana, va anar incorporant progressivament noves tècniques per a la millora de la qualitat, que s'han anat desenvolupant fins avui dia, i que van propiciar que a l'any 2000 assolís el reconeixement comunitari com a Denominació d'Origen Protegida (D.O.P.). Una empresa d'aquí, en un entorn inigualable del Pirineu on la innovació, la qualitat, la tradició, l'esforç i l'essència del territori són els valor que donen sentit a la seva àmplia gamma de productes.

Perquè pugueu degustar el món Cadí, us portem una recepta fàcil, saludable i que la poden elaborar els nens i nenes de la casa. Una Vichyssoise elaborada amb formatge Cadífresc. El formatge fresc és suau i té una textura idònia per a fer cremes. A l'estiu es pot servir freda, per a refrescar-nos i a l'hivern calenta, per aportar escalfor al nostre organisme.

Vichyssoise amb formatge Cadífresc

INGREDIENTS: 

- Porros

- Ceba

- Mantega del Cadí

- Pastilles de verdures

- Formatge Cadífresc

- Pebre negre

- Sal

🍲 Rep cada dimecres la recepta de la setmana al teu correu electrònic! Gratis! Fes clic aquí


Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari